dilluns, 14 d’octubre de 2013

Tartaletes de Xocolata i Nous


Una gran manera de fer un dolç ràpid i diferent, queden unes tartaletes amb un gran sabor a xocolata i un puntet de sal deliciós (aquest punt el donen les oblees que son pensades per fer crestes salades).


Per fer-les necessitem...

1 paquet d'oblees de La Cocinera
250 grs. de xocolata per fondre
200 ml. de nata per a muntar
50 grs. de mantega sense sal



per decorar: sucre llustre, nous i nata (opcional).


* Preparem un motlle metàl·lic per fer les tartaletes ruixant amb espray desemmotllant. Posem una oblea a cada motlle i punxem el fons amb una forquilla. Les coem al forn, prèviament escalfat a 200º centígrads, durant 4 minuts. Retirem del forn, desemmotllem i deixem refredar.
 

* Escalfem la nata en un pot fins que comenci a bullir, retirem del foc i afegim el xocolata i la mantega a daus. Remenem fins que es fonguin i aconseguim una crema homogènia. Deixem refredar.

* Tornem a posar les tartaletes al motlle i les omplim amb la crema de xocolata fins a la meitat. Tornem a coure al forn durant 7-8 minuts passats els quals retirem i tornem a deixar refredar sobre una reixeta.



* En el moment de servir podem empolvorejar amb el sucre llustre i decorar amb mitja nou, o posar una muntanya de nata i decorar amb la nou...

Amb aquestes quantitats han sortit 16 tartaletes, tantes com n'hi ha en un paquet. Si en voleu fer menys quantitat, només cal dividir la recepta.

Ideals per aprofitar oblees quan sobren de fer crestes. O també es poden fer amb massa sablèè o pasta brisa.

La recepta mare d'aquestes postres ha estat el revers d'un paquet d'oblees de La Cocinera.

2 comentaris:

  1. A mi les crestes de la cocinera m'agraden molt però no les he preparat mai dolces...veient les teves no tardaré gaire en fer-ho!!!

    ResponElimina