divendres, 19 d’abril de 2013

Roses de Tres Xocolates per Sant Jordi!

Aquestes roses son molt aparents... es fan amb capes de Pasta Filo i queden extremadament cruixents! 

Ideals per sorprendre i enamorar per Sant Jordi!


Per fer-les necessitem...
Pasta Filo
40 grs. de xocolata negra per fondre 
40 grs. de xocolata amb llet per fondre
40 grs. de xocolata blanca per fondre
1 grapat de fruits secs picats al gust: ametlla, nous, festuc, etc...
mel i mantega fosa

* Trossejar  les xocolates i els fruits secs en trossets molt petits, afegir la mel, posar-ho tot en un bol i remenar.

* Per un altre banda, posar la pasta filo sobre el marbre i fondre la mantega. Tallem la pasta filo en tires d'aproximadament 2 centímetres d'amplada fins a obtenir 7 o 8 tires. 

Posem sobre la primera tira una mica de mantega fosa i hi  posem una segona tira de filo. Tornem a pintar i afegim la barreja de xocolates i fruits secs. Posem dos capes més de pasta filo emmantegades i més barreja... repetim fins a acabar amb les tires de pasta. Ara és el moment d'enrotllar amb compte perquè no es trenqui i posem en vertical. Ens quedarà el centre de la rosa.

* Per fer els pètals agafarem una altre tira de pasta i, emmantegada, dobleguem del centre cap als extrems formant un pic. Després dobleguem els extrems cap als costats formant dos pics més. Emmanteguem bé i afegim al centre de la flor. Repetim aquest pas tants cops com pètals volguem afegir.

* Quan tenim les roses formades, posem a coure al forn a 180º centígrads uns 15 minuts o fins que estiguin daurats. Traiem i deixem temperar una mica abans de servir.

Són ideals per consumir una mica calentes acompanyades de gelat.

Amb aquestes quantitats han sortit de 8 a 10 roses




1 comentari:

  1. Són una monada! I han d'estar boníssimes! Això si que és un regal dolç per Sant Jordi!

    ResponElimina