dilluns, 17 de desembre de 2012

Cupcakes amb Buttercream de Torró de Xixona

Hem fet i provat ja uns quants cupcakes i buttercreams i hem de dir que aquest és un dels més sorprenents i deliciosos. Per aquestes dates triomfa segur!

El cupcake és el de vainilla bàsic, ideal per aquest buttercream de torró ja que és neutre i molt flonjo... la recepta del cupcake la teniu en aquest link. Passem ara a la recepta del Buttercream de Xixona!


Per fer-lo necessitem...

120 grs. de mantega a temperatura ambient
110 grs. de sucre llustre
4 cullerades soperes de crema de torró Antiu Xixona

* Batem la mantega i quan estigui cremosa afegim el sucre llustre passat pel sedàs. Quan la barreja estigui homogènia afegim la crema de torró i continuem batent un parell de minuts més aproximadament.

* Posem en una mànega pastissera i posem sobre el cupcake amb la forma que vulguem. Posem fer en forma de flor o d'arbre de Nadal.

Fàcil i bó! Què més es pot demanar?

Amb aquestes quantitats han sortit 12-14 cupcakes

La recepta mare d'aquest Buttercream ha estat http://midulcemartina.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada