dimecres, 17 d’octubre de 2012

"Pintes" de Cabell d'Àngel

o com fer unes Pastes delicioses! La Pasta de full és un imprescindible, amb ella es poden fer infinitats de pastissos o coques amb gran facilitat i agraden sempre molt... Mínima feina per un màxim de profit!



Per fer-les necessitem...

1 Làmina de Pasta de Full Refrigerada o Congelada (nosaltres gastem la Refrigerada del Lidl)
100 grs. de Cabell d'Àngel

* Obrim la làmina de Pasta de full  retallem uns rectangles (el doble de la mida que vulgueu que quedin les pintes). Una mida que està bé es 10x15 centímetres aproximadament.

* Presentem el rectangle de forma que quedi la part més llarga horitzontalment i posem la polpa del Cabell d'Àngel en una de les meitats deixant un marge d'un centímetres. Pintem aquest marge amb una mica de llet o d'ou batut i tanquem el rectangle segellant la bora.

* Agafem el rectangle ja ple i presentem la part segellada cap endarrere, per la part del davant fem un tall fins que arribin a 1,5 centímetres del final, anem fent talls al llarg de tot el rectangle d'un centímetre de marge... és més fàcil de fer que d'explicar!!!

* Separem una mica els talls i formem una corba. Posem sobre una safata coberta de paper de forn, si tenim ou batut pintem la superfície.

* Enfornem al centre del forn preescalfat a 180º graus fins que estigui daurat. Retirem i deixem refredar abans de servir.

Amb aquestes quantitats sorten 4-5 pintes de Cabell d'Àngel

Nosaltres varem fer un variat amb la làmina de Pasta de Full per aprofitar restes que teníem. Mireu quin goig de plàtera... 2 pintes de Cabell d'Angel, 1 Tartaleta de Poma i una Canya de Xocolata en un tres i no res!


La recepta mare d'aquestes Pintes ha estat http://kanelaylimon.blogspot.com.es/search/label/Hojaldre

1 comentari:

  1. Ooooh que bones!! demà pel matí m'ho llegeixo que aquestes m'interessen molt!! Vaig a dormir!! Fins demà!xD

    ResponElimina