dimarts, 11 de setembre de 2012

Espirals de Pasta de Full amb Poma i Canyella

Si us agrada la poma, aquestes espirals seràn la vostra perdició... Ho puc certificar, perque a mi m'encanta la poma, i aquestes espirals son del que més gaudeix-ho, i a més es que no donen cap feina preparar-les!!!



Per fer-les necessitem...

1 làmina de Pasta de Full refrigerada o congelada (a nosaltres ens agrada la refrigerada del Lidl)
2 pomes mitjanes
20 grs. de mantega
3 cullerades de sucre
1 i 1/2 culleradetes de canyella en pols

* En un pot posem la poma pelada i tallada a daus amb la mantega, 1 culleradeta de canyella i 2 cullerades de sucre. Cuinem al foc suau fins que la poma estigui tova. Traiem del foc i deixem temperar.

* Preescalfem el forn a 210º graus centígrads amb escalfor a dalt i a baix. Preparem una safata posant-hi paper de forn.

* Estirem la làmina de pasta de full, hi posem a sobre la poma i repartim per tota la superfície. Enrotllem la massa sobre sí mateixa per la part més estreta. Ens ha de quedar un braç llarg. El Tallem en porcions d'aproximadament 1 cm o 1,5 cm d'amplada i anem posant planes sobre la safata de forn de manera que es vegi el farcit, les separem unes de les altres perque s'expandeixen força!.

* Preparem una barreja amb la cullerada de sucre que ens resta i la 1/2 culleradeta de canyella. I empolvorem les espirals.

* Posem al forn amb la safata centrada, i deixem coure durant 16-20 minuts o fins que estiguin enrossides al nostre gust.

* Retirem i deixem refredar sobre una reixeta.

Amb aquestes quantitats han sortit 14-16 espirals


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada