divendres, 27 de juliol de 2012

Coca de Brioix per Sant Jaume

Amb fruites confitades i farcida de cabell d'àngel... i felicitats a tots els Jaumes!!!!


Per fer-la necessitem...

*** Fem la coca seguint la recepta de la coca de brioix per la Revetlla 

*** Per decorar:  Fruita confitada, Cabell d'Àngel i Pinyons.



* Quan tenim la coca que ja ha fet el llevat a la safata, repartim la fruita confitada per la coca al nostre gust. Posem pinyons i sucre.
* Fornegem a 180 graus uns 18 minuts.


* Quan estigui cuita traiem del foc i deixem 5 minuts a la safata. Seguidament treiem de la safata i deixem refredar sobre una reixa.

* Un cop freda completament obrim la coca per la meitat i farcim amb el cabell d'àngel.

* Tornem a tapar i ja està llesta per menjar i disfrutar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada