divendres, 6 de juliol de 2012

Buttercream bàsic de Xocolata

Queda molt cremós i al punt just de xocolata! Ideal per cupcakes bàsics o els bàsics de xocolata...



Per fer-lo necessitem...

175 grs. de xocolata
225 grs. de mantega a temperatura ambient
1 cullerada de llet sencera a temperatura ambient
1 cullerada d'extracte de vainilla
250 grs. de sucre llustre

* Fonem la xocolata al bany maría o al microones. Deixem atemperar.
* Mentre la xocolata es refreda una mica, batem la mantega amb el sucre, la llet i la vainilla fins aconseguir una crema suau.

* Afegim la xocolata i seguim batent una estona fins aconseguir una textura cremosa però consistent (si queda massa líquida afegim més sucre, si queda molt espessa posem una mica més de llet).
* Posem la crema en una mànega pastissera i decorem els cupcakes.

Ideal per cupcakes de vainilla, fruites o xocolata...

Amb aquestes quantitats surt Buttercream per uns 18-24 cupcakes

La recepta mare d'aquest Buttercream ha estat el taller de la Dolors impartit a Gadgets de Cuina al març de 2011 http://www.gadgetscuina.com/?section=recipes&id=360&lang=cat&r=177

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada